Confidenţialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizaţi în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai in scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor asociate site-ului madeinindia (madeinindia.shopmania.biz).

Site-ul madeinindia (madeinindia.shopmania.biz) este operat de societatea SC INDI SHANTI SRL-D, cu sediul in Str. Dâmboviţei, Nr. 20/23, Cluj, Cluj-Napoca, înscrisă în Registrul Comerţului cu numărul J12/449/01.03.2011.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe madeinindia (madeinindia.shopmania.biz), utilizatorul declară că îşi dă, în mod expres şi neechivoc, consimţământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate şi folosite în viitor de către administratorii madeinindia (madeinindia.shopmania.biz) în următoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienţii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea madeinindia (madeinindia.shopmania.biz) si a terţilor cu care madeinindia (madeinindia.shopmania.biz) are relaţii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor