Termeni şi condiţii

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului madeinindia (madeinindia.shopmania.biz).

Site-ul madeinindia (madeinindia.shopmania.biz) este operat de societatea SC INDI SHANTI SRL-D, cu sediul în Str. Dâmboviţei, Nr. 20/23, Cluj, Cluj-Napoca, înscrisă în Registrul Comerţului cu numărul J12/449/01.03.2011. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document, cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului madeinindia (madeinindia.shopmania.biz) îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuală

Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţămant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi, de asemenea, de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatibilitatea acestuia de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumpărător şi madeinindia (madeinindia.shopmania.biz) sunt reglementate oficial de Ordonanţa Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

Administratorul madeinindia (madeinindia.shopmania.biz) face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertenţe (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Fotografiiile au caracter informativ, în cea ce priveşte nuanţele produselor din fotografii care pot fi uşor diferite de nuanţele reale.

Frauda

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anuntati imediat administratorul site-ului. Madeinindia (madeinindia.shopmania.biz) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului madeinindia (madeinindia.shopmania.biz), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii madeinindia (madeinindia.shopmania.biz) sau asociaţii/ partenerii/ afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat în instanţă, în conformitate cu legile romane în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul madeinindia (madeinindia.shopmania.biz) îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului madeinindia

  
  

  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!